ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Εφημερίδα «Die Zeit», Κόκκινα Δάνεια, Μνημόνιο, Συντάξεις, Τρόικα,


















































Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ηλιούπολη - Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»
Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων - «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύ δύσκολες χαρακτηρίζει τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών η γερμανική εφημερίδα Die Zeit.
Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας – στην ηλεκτρονική της έκδοση – επισημαίνει ότι «οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές αποδεικνύονται πολύ δύσκολες και διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας».
«Η κατάσταση είναι τόσο περίπλοκη με αποτέλεσμα να κληθεί τη νύχτα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, για να πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις» τονίζει το δημοσίευμα, το οποίο υποστηρίζει πως «υπάρχουν μεγάλες διαφορές ακόμα μεταξύ Αθήνας και δανειστών για τα ακριβή μέτρα που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν 5,4 δισ. ευρώ».
«Πρόκειται για περικοπές στις συντάξεις, για αύξηση των φόρων και για έμμεσους φόρους καθώς και για τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια», τα οποία αγγίζουν τα 100 δισ. ευρώ» υπογραμμίζει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας.
























































