ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία του ότι οι διαφορές του ΔΝΤ και της Ε.Ε. για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος μπορούν να γεφυρωθούν εξέφρασε ο Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν από το Στρασβούργο δήλωσε σε ομιλία του στην Ευρωβουλή πως «γνωρίζουμε πως υπάρχουν κάποιες διαφορές για αξιολογήσεις, πόση προσπάθεια χρειάζεται για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων. Αυτό μπορεί να γεφυρωθεί».
Από την πλευρά του, ο Πιερ Μοσκοβισί τόνισε ότι δεν υπάρχουν προστριβές ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΔΝΤ και πρόσθεσε ότι η συμμετοχή του χρηματοπιστωτικού θεσμού της Ουάσινγκτον στο πρόγραμμα της Ελλάδας είναι «απολύτως απαραίτητη».
























































