ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ESM, Αλέξης Τσίπρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Κλάους Ρέγκλινγκ, Μνημόνιο, Τρόικα,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αξιολόγηση της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει το πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, η ολοκλήρωση της οποίας αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης του δανείου της Ελλάδας, βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά η διαδικασία είναι δύσκολη, επισήμανε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ.
«Ακόμη βρισκόμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης, αλλά δεν είναι εύκολο. Υπάρχει ακόμη ένα ευρύ φάσμα θεμάτων», ανέφερε ο Ρέγκλινγκ μιλώντας σε εκδήλωση στο ινστιτούτο μελετών Council on Foreign Relations.
Ο επικεφαλής του ΕΜΣ πρόσθεσε πως υπάρχουν ελπίδες ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα, ώστε η Αθήνα να μπορέσει να αρχίσει να συζητά με τους πιστωτές την ελάφρυνση του χρέους της. Η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει μια δόση του δανείου της τον Ιούλιο και η Αθήνα θα χρειαστεί εκταμίευση χρημάτων για αυτό, διευκρίνισε ο Ρέγκλινγκ.
























































