ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσιο Χρέος, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το Αμερικανικό ΥΠΟΙΚ υποστηρίζει την επιμονή του ΔΝΤ ότι το ελληνικό πρόγραμμα πρέπει να αναδιαρθρωθεί για να γίνει το ελληνικό χρέος βιώσιμο με περισσότερες μεταρρυθμίσεις από την Αθήνα και ελάφρυνση χρέους από τους Ευρωπαίους πιστωτές».
Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Nathan Sheets με αρμοδιότητα στις ευρωπαϊκές υποθέσεις, βάζοντας έτσι τέλος στις ελπίδες της Αθήνας για στήριξη της Ουάσιγκτον στις διαπραγματεύσεις.
Ουσιαστικά ο αξιωματούχος της διοίκησης του προέδρου Ομπάμα τάσσεται υπέρ της υιοθέτησης ενός νέου μνημονίου, το οποίο θα περιλαμβάνει και νέα μέτρα και ρυθμίσεις αναδιάρθρωσης των όρων αποπληρωμής του χρέους.
























































