ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ τόσο της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όσο και της μείωσης του ελληνικού χρέους τάχθηκε ο επικεφαλής των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP), Kρίστιαν Λίντνερ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Bild.
«Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο δημοσιονομικό ξεκίνημα χωρίς το ευρώ, κατόπιν όμως, ενός κουρέματος χρέους, με στοχευμένη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» εξήγησε αναλυτικά, ο Λίντνερ.
Το νέο αδιέξοδο – εξήγησε – καθιστά σαφές «ότι πρέπει επιτέλους να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι προειδοποιήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».
Όσον αφορά την πολιτική του Βερολίνου απέναντι στην ελληνική κρίση και την εμπλοκή του ΔΝΤ, ο Γερμανός πολιτικός σημείωσε με νόημα, πως «ήδη πριν από έναν χρόνο, ήταν εμφανές ότι η στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα δεν θα πετύχει».
























































