ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν είναι πεπεισμένος ότι στο νέο Eurogroup της 24ης Μαΐου θα υπάρξει οριστική συνολική συμφωνία για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ο πρόεδρος του συμβουλίου υπουργών Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ολλανδικό δίκτυο RTL, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας είπε ότι η συμφωνία δεν έχει κλειδώσει εν όψει της 24ης Μαΐου. Αναφερόμενος στο ζήτημα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους είπε ότι αυτό θα πρέπει να καταστεί διαχειρίσιμο μακροπρόθεσμα με χαμηλά επιτόκια.
Αναφερόμενος στην ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ντάισελμπλουμ παρατήρησε ότι η συνεργασία είναι καλύτερη την παρούσα χρονική περίοδο σε σχέση με πέρυσι.
























































