Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαγενά: Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια, εδώ αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιά

Βαγενά: Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια, εδώ αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H Άννα Βαγενά ξαναχτυπά. Αυτή την φορά για το ταμείο Αποκρατικοποιήσεων το οποίο το παρομοιάζει λίγο με την τουρκοκρατία.

Μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό StigmaFm της Ζακύνθου και είπε επι λέξει: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές. Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες».

Η κα Βαγενά θέλοντας να υπερασπιστεί ακόμα περισσότερο αυτό το οποίο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ένα βήμα πριν το καταψηφίσει την περασμένη Κυριακή είπε ακόμα:

«Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος».

Μίλησε και για το Δημόσιο. Είπε: «Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική».

Διέψευσε ότι την μετάπεισε ο κ. Τσίπρας να υπερψηφίσει λέγοντας: «Έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα όσα σας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο. Από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...