Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιτσιόρλας: Η επένδυση στο Ελληνικό θα ξεπεράσει τα 7 δισ. ευρώ

Πιτσιόρλας: Η επένδυση στο Ελληνικό θα ξεπεράσει τα 7 δισ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η επένδυση στο Ελληνικό θα ξεπεράσει τα 7 δισ., τόνισε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, μιλώντας στον Βήμα FM. Όπως είπε, το έργο ξεκινά αρχές του ’17 και σε 12 χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί το 80%, ενώ σε ό,τι αφορά τη χωροθέτηση του έργου πρόσθεσε:

«Μπροστά στο Ελληνικό υπάρχει παραλία 3 χλμ. Εκεί υπήρχε ο φόβος ότι θα χτιστούνε σπίτια και δεν θα υπήρχε καμία πρόσβαση του κόσμου στη θάλασσα. Αυτά τα θέματα διευκρινίστηκαν και λύθηκαν. Η κάλυψη 15% στην παραλία μπροστά, μεγάλα κομμάτια ανοιχτά, ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα. Το δεύτερο είναι ότι ουσιαστικά από τα 6.000 στρέμματα που είναι όλη η έκταση περίπου τα 3.000 στρέμματα θα είναι πράσινο και ανοιχτοί χώροι. Θα υπάρξει πρόσβαση όλων στην περιοχή αυτή. Θα οργανωθεί ένα τεράστιο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων που θα συνδέει όλες τις περιοχές με όλα τα σημεία της έκτασης».

Αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Πιτσιόρλας σχολίασε πως Όποιος και να κυβερνούσε αυτά τα προβλήματα θα υπήρχαν. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε ούτε απεργίες ούτε αντιδράσεις, πρόσθεσε.

Σημείωσε πάντως ότι υπάρχει ενδιαφέρον μεγάλο για τη χώρα και το Ελληνικό, και, αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν τα προβλήματα της φορολογίας που δημιουργούν θέματα, τόνισε ότι παρά ταύτα, φαίνεται ότι όλοι κρίνουν ότι ήρθε η στιγμή να τοποθετηθούν στην Ελλάδα.

«Παρά τις αντιρρήσεις που υπάρχουν από πολλές πλευρές, παρά τις διαφωνίες, το καινούριο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι σε ένα χρόνο και δυο-τρεις μήνες έχει γίνει τόση δουλειά όση δεν έγινε τα προηγούμενα πέντε – έξι χρόνια» συμπλήρωσε.

Όπως είπε, αυτό δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί, είναι η αποφασιστικότητα με την οποία στηρίζει αυτήν την προσπάθεια η κυβέρνηση. «Αυτό που κρίνει την κυβέρνηση και τα πράγματα είναι αν τελικώς, ό,τι αποφασίζεται, υλοποιείται. Και μέχρι στιγμής υλοποιείται» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...