ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο προσανατολίζεται η Ένωση Κεντρώων. Όπως είπε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Βήμα FM, η κυβέρνηση έχει καταλήξει σε πλήρη απλή αναλογική, με μηδέν μπόνους, καθώς επίσης και στην κατάργηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Σε ό,τι αφορά το όριο του 3% για την είσοδο των κομμάτων στη Βουλη, ανέφερε ότι αυτό πρέπει να παραμείνει λόγω μουσουλμάνων.
«Δεν μπορεί να πάει 2%, ο Καμμένος και ο Θεοδωράκης ζητάνε αυτό το 2%, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει. Θα κινδυνεύει μετά να δημιουργηθεί κόμμα μουσουλμάνων και αυτό δεν το θέλει κανείς» σημείωσε.
Πρόσθεσε ότι η μόνη εκκρεμότητα που έμεινε μεταξύ Ένωσης Κεντρώων και ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπάσιμο των περιφερειών.
Διευκρίνισε ότι ανώτατα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βολιδοσκόπησαν την Ένωση Κεντρώων, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, έθεσε τον όρο να μην κοπούν οι περιφέρειες, να μην κοπεί η περιφέρεια της Β’ Αθηνών στα τρία.
«Εμείς τον ψηφίζουμε (σ.σ. τον εκλογικό νόμο), εννοείται, γιατί δεν μπορούμε να μην ψηφίσουμε έναν νόμο που είναι σύμφωνος με τα πιστεύω μας» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης.
























































