Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φέσσας: Το ελληνικό ζήτημα δεν σηκώνει άλλες αναβολές

Φέσσας: Το ελληνικό ζήτημα δεν σηκώνει άλλες αναβολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το ελληνικό ζήτημα δεν σηκώνει άλλες αναβολές από κανέναν, κάντε τη δουλειά σωστά και κάντε την τώρα», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας μιλώντας το πρωί στη γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, ζητώντας παράλληλα από τους εταίρους πιο γενναίες αποφάσεις για την Ελλάδα.

“Βγαίνει το πρόγραμμα;”

«Το εύλογο ερώτημα όλων είναι ένα: Βγαίνει το πρόγραμμα που έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και θεσμοί; Ή γινόμαστε συνένοχοι σε άλλη μια προσπάθεια να σπρώξουμε το ελληνικό πρόβλημα στο μέλλον;» αναρωτήθηκε ο κ. Φέσσας.

Προειδοποίησε επίσης ότι«με τα υφεσιακά μέτρα που υπάρχουν στο πρόγραμμα μαζί με μια ανόρεχτη εφαρμογή του, δηλαδή με άρνηση της κυβέρνησης να αναλάβει την πραγματική ιδιοκτησία του, η ανάπτυξη πράγματι δεν μπορεί να έρθει.

Αυτό που πρέπει να γίνει συμπυκνώνεται σε μια φράση : κάντε τη δουλειά σωστά και κάντε την τώρα. Το ελληνικό ζήτημα δεν σηκώνει άλλες αναβολές από κανέναν.

Ούτε από την ελληνική κυβέρνηση, ούτε όμως από τους εταίρους μας, που λόγω των επιμέρους εθνικών συμφερόντων αρνούνται να λάβουν πιο γενναίες αποφάσεις για την Ελλάδα».

Προσδιορίζοντας εξάλλου την στρατηγική του Συνδέσμου για τα επόμενα δύο χρόνια, έκανε λόγο για «στενή παρακολούθηση και άσκηση πίεσης στην Κυβέρνηση και τους Εταίρους μας για να γίνουν επιτέλους όλα τα σωστά πράγματα που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο και εκκρεμούν εδώ και χρόνια και ταυτόχρονα να διορθωθούν οι αστοχίες του προγράμματος, που θα βάλουν εμπόδια στην ανάπτυξη και θα στρέψουν ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις στην παραοικονομία.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

23 Απριλίου 2010: Ο Παπανδρέου υπέταξε την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελλόριζο

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Γάμος ομόφυλων: «Κανένα σχόλιο» η αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο «όχι» της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Μ. Καπνισάκης: Προτάθηκε στον Στ. Κασσελάκη να γίνει υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 – Διαψεύδει ο Μαρινάκης – Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...