Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καρφιά Παυλόπουλου: Γελοία η σκοπιανή προπαγάνδα για τη Μακεδονία

Καρφιά Παυλόπουλου: Γελοία η σκοπιανή προπαγάνδα για τη Μακεδονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της «χονδροειδούς και αδίστακτης σκοπιανής προπαγάνδας» για τη Μακεδονία προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε δήλωσή του από την ακριτική Δράμα, όπου βρέθηκε για να παραστεί στον εορτασμό για τη 103η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι «η απελευθέρωση της Δράμας σηματοδοτεί μία από τις κορυφαίες στιγμές των Βαλκανικών Πολέμων, οι οποίοι σημάδεψαν ανεξίτηλα τη μετέπειτα ένδοξη πορεία του ελληνικού κράτους και του ελληνικού έθνους γενικότερα».

Ηχηρά μηνύματα προς Σκόπια

«Η απελευθέρωση της Δράμας» συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «αλλά και οι όλοι αγώνες των Ελλήνων κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους από τη μια πλευρά τεκμηρίωσαν οριστικώς και αμαχήτως την ελληνικότητα της Μακεδονίας, δίνοντάς μας έτσι, στο διηνεκές, τα επιχειρήματα που γελοιοποιούν, κυριολεκτικώς, τη χονδροειδή και αδίστακτη σκοπιανή προπαγάνδα.

Και, από την άλλη πλευρά, ιδίως δε με βάση την τραγική εμπειρία του εθνικού διχασμού, που επακολούθησε, μας διδάσκουν ότι τα εθνικά μας δίκαια και το εθνικό μας μέλλον οφείλουμε να τα υπερασπισθούμε, κυρίως σ’ αυτούς τους εξαιρετικά κρίσιμους καιρούς, με γνήσια ανιδιοτέλεια και με αρραγή ενότητα».

Ο κ. Παυλόπουλος παρακολούθησε αρχικά τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλης.

Μετά την παρέλαση επισκέφθηκε το οχυρό Λίσσε, όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων.

Αμέσως μετά από το παρατηρητήριο του οχυρού, ενημερώθηκε για το χρονικό της μάχης από τον Διοικητή της 518 Μ/Π ΤΠ, αντισυνταγματάρχη Κωνσταντίνο Μυρθιανό.

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας ολοκληρώνεται με γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας.

1

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοζάνη: «Μαϊμού» αστυνομικός έκλεψε 225.000 ευρώ από ηλικιωμένη, με τη γνωστή μέθοδο του «τροχαίου»

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...