ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΗΜΑΡ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Εκλογικός Νόμος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τριγμοί στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, καθώς ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ξεκαθαρίζει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για απλή αναλογική .
Η θέση για την καθιέρωση της απλής αναλογικής είναι διαχρονική και πάγια για την Ανανεωτική Αριστερά και θα ήταν ανακόλουθο αν άλλαζα στάση. Είναι στις 50 θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος για την απόφαση του κόμματός του να ψηφίσει την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, όπως προτείνει η κυβέρνηση, διαφοροποιούμενος από την αντίθετη στάση του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφέρει ότι δεν θα κλονισθεί η συνεργασία των δυο κομμάτων στη Δημοκρατική Συμπαράταξη επειδή το κάθε κόμμα ακολουθεί τη δική του γραμμή. «Έχουμε συμφωνήσει σ΄ όλα τα νομοσχέδια στη Βουλή, λογικό είναι να υπάρχουν αποκλίνουσες απόψεις στο θέμα του εκλογικού νόμου», επισημαίνει.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφέρει ότι η καθιέρωση της απλής αναλογικής θα απελευθερώσει κοινωνικές δυνάμεις που δεν θα αντιμετωπίζουν τεχνητά διλήμματα ενός αναπαλαιωμένου δικομματισμού και θα γνωρίζουν ότι οι κυβερνήσεις θα προέλθουν από συνεργασίες, και απορρίπτει την κριτική ότι ευνοείται με τη στάση του ο ΣΥΡΙΖΑ ή αντιθέτως θα ευνοηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
























































