ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο μνημόνιο 7,7 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι προ πυλών τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του με αφορμή την την εκτίμηση της Κομισιόν ότι το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας είναι στα 14,9 δισεκατομμύρια για τα επόμενα χρόνια.
«Η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς προσωπικά διαψεύδονται από την ίδια την Κομισιόν, η οποία προαναγγέλλει νέο πακέτο μέτρων – μνημόνιο ύψους 7,7 δισ. για το 2015-17, ενώ ανεβάζει το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας στα 14,9 δισ. για τα επόμενα χρόνια” υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
“Δεν μπορούν άλλο να κρύβονται. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και ο λαός δεν θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν την καταστροφική πολιτική για τη χώρα και την κοινωνία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
























































