ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ιδιαίτερα για το κομμάτι των αποκρατικοποιήσεων εξαπέλυσε στην συνέντευξή του στον Alpha ο Αλέξης Τσίπρας.
“Ότι πουλήθηκε μέσω του ΤΑΙΠΕΔ θα επανεξεταστεί και σε όποιες περιπτώσεις ζημιώθηκε το ελληνικό κράτος θα αποκατατσταθεί” δήλωσε ξεκάθαρίζοντας ότι αυτό θα γίνει μέσω εξεταστικών επιτροπών της Βουλής.
“Το ΤΑΙΠΕΔ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο“ υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας διευκρινίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να μην δίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων στην αξιωματική αντιπολίτευση από τη μία και η κυβέρνηση να τους χορηγεί με εκ των προτέρων ποινική αμνήστευση για τα πεπραγμένα τους.
“Δεν μπορεί να αμνηστευθεί πράξη η οποία αντιβαίνει το Σύνταγμα της Ελλάδας” δήλωσε ξεκαθαρίζοντας ότι θα ελεγχθούν όλες οι αποφάσεις.
Όσον αφορά το θέμα των τραπεζών δήλωσε ότι θα υπάρξει εθνικός έλεγχος “γιατί ως πολίτες και ως κράτος έχουμε βάλει τα λεφτά για τη διάσωση των τραπεζών. Αν θέλουν οι τραπεζίτες να έρθουν και να αγοράσουν πίσω τις μετοχές στην πραγματική τους αξία”.
Και συμπλήρωσε: ” Δεν γίνεται άλλος να πληρώνει και άλλος να γλεντάει. Δεν γίνεται να πληρώνει ο ελληνικός λαός και να διοικούν άλλοι”.
























































