Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φουριόζος ο Τσίπρας με ονοματεπώνυμα: Σήμερα κ. Μητσοτάκη θα απολογηθείτε

Φουριόζος ο Τσίπρας με ονοματεπώνυμα: Σήμερα κ. Μητσοτάκη θα απολογηθείτε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κατά την διάρκεια της προηγούμενης προ ημερησίας διατάξεως στην Βουλή όταν η κουβέντα πήγε σε θέματα διαπλοκής και διαφθοράς, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να αποδράσει. Δεν θα σας το επιτρέψουμε. Σήμερα θα απολογηθείτε», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην ομιλία του στην προ ημερησίας διαράξεως συζήτηση δια τη Διαφθορά, κα συνέχισε:

Συμμαχήσατε αμέσως με το παλιό και διεφθαρμένο σύστημα διαπλοκής στην χώρα, με όλους εκείνους που έχουν ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας.

«Έχετε επιδοθεί σε μια λυσσώδη επίθεση, σε έναν αδυσώπητο πόλεμο κατά της προσφάτως εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας. Αυτό που συντελείται στη χώρα από την πλευρά της διαπλοκής με τη δική σας υποστήριξη και συνδρομή, θα είναι αντικείμενο μελέτης για τους κοινωνιολόγους και πολιτικούς του μέλλοντος. Πρόκειται για μια διαρκή απόπειρα αλλοίωσης της λαϊκής βούλησης. Πρόκειται για μια διαρκή απόπειρα μια μεταμοντέρνας μορφής πραξικοπήματος, όχι στρατιωτικού, αλλά μιντιακού, με όπλα τη συκοφαντία, με όπλα την προπαγάνδα. Σήμερα ζούμε την τρίτη πράξη αυτής της απόπειρας. Η πρώτη παίχτηκε την περίοδο της χρηματοπιστωτικής ασφυξίας, η δεύτερη παίχτηκε με την ασύστολη καταστροφολογία την περίοδο της πρώτης και πιο δύσκολης αξιολόγησης, όταν στηρίζατε τις πολιτικές του ΔΝΤ. Η διάψευσή σας ήταν παταγώδης και σήμερα ερχόμαστε εδώ να παρακολουθήσουμε την τρίτη πράξη. Τη λυσσαλέα προσπάθεια του παλιού πολιτικού συστήματος και των συνεργατών του στα ΜΜΕ να τυλίξουν τη χώρα στο σκοτάδι», τόνισε ο πρωθυπουργός ασκώντας σκληρή κριτική στην πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Παίζοντας συνέχεια τα ρέστα σας, στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα να παίξετε. Όλες σας οι ελπίδες, μια, μια σβήνουν. Μας κατηγορούσατε ότι χρεώσαμε τη χώρα επειδή αναγκαστήκαμε να πάρουμε τρίτο δάνεια για να πληρώσουμε τα σπασμένα των δικών σας κυβερνήσεων εδώ και 4 δεκαετίες. Την πιο δύσκολη χρονιά, καταφέραμε πλεόνασμα μεγαλύτερο από ότι εσείς αφήσατε στα ταμεία που παραλάβαμε, ενώ στο 9μηνο του 2016 έχουμε ήδη 1,4 δισ. πάνω από το στόχο. Σημασία έχει να δει κανείς πως αποτυπώνονται τα νούμερα στην πραγματική οικονομία. Με τις επιδόσεις ρεκόρ στον τουρισμό, μέσα σε ενάμιση χρόνο η ανεργία αποκλιμακώθηκε κατά τέσσερις μονάδες» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της κυβέρνησης.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση δίνει μάχες οπισθοφυλακής τρέχοντας πίσω από χρεοκοπημένους καναλάρχες και εκδότες, γιατί αυτή είναι η τελευταία σας ελπίδα κ. Μητσοτάκη. Πρέπει να το χωνέψετε ότι θα μείνετε πολλά χρόνια ακόμη μακριά από τα κυβερνητικά έδρανα, γιατί ο ελληνικός λαός δεν σας έμαθε χθες, σας γνωρίζει» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Στους ίδιους ανθρώπους, εσείς δίνατε δάνεια με αέρα και τους χαρίζατε τις συχνότητες, εμείς τους περνάμε από το δημόσιο ταμείο και πληρώνουν.

Αυτή είναι η διαφορά μας, επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας και συνέχισε: Στον υποτιθέμενο “δικό μας καναλάρχη” συμπεριφερθήκαμε, όπως στο Mega, στο “Ε” και στο κανάλι του κ. Καρατζαφέρη: Μόλις εξέπεσε ένας όρος, έφυγε από τον διαγωνισμό.

Αλλά αν θέλετε να μάθετε κάτι για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία καλύτερα ρωτήστε τον σύμβουλό σας, τον κ. Θεοδωρικάκο, με τον οποίο είναι χρόνια συνεργάτες.

Το βασικό μήνυμα από τον διαγωνισμό ήταν ότι πλέον τηρείται ο νόμος, τόνισε ακόμη ο πρωθυπουργός

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...