ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος επιβεβαιώνουν την κάλυψη του στόχου για τις πληρωμές των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, που αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της υποδόσης των 1,7 δισ. ευρώ από τους δανειστές.
Τα στοιχεία αφορούν την εξέλιξη των δανειακών αναγκών του δημοσίου και καταγράφουν πληρωμές 2,029 δισ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου προς ιδιώτες στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016.
Σημειώνεται ότι για την καταβολή της υποδόσης των 1,7 δισ. ευρώ θα πρέπει να έχει καταβληθεί το 80% του ποσού του 1,8 δισ. ευρώ που είχε διατεθεί για πληρωμή ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων στο πλαίσιο της συμφωνίας της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής πολιτικής.
























































