ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντική άνοδο παρουσιάζουν στην Ελλάδα οι τιμές του χρυσού και των χρυσών νομισμάτων, την ώρα που διεθνώς οι επενδυτές στην αγορά χρυσού κρατούν στάση αναμονής, με τις τιμές να εμφανίζουν οριακές μεταβολές.
Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, η τιμή αγοράς του χρυσού ανά γραμμάριο στην ελληνική αγορά διαμορφώθηκε στα 134,67 ευρώ τον Μάρτιο από 127,17 ευρώ τον Φεβρουάριο, ενώ η τιμή πώλησης αυξήθηκε στα 152,01 ευρώ από 143,60 ευρώ, καταγράφοντας σαφή άνοδο μέσα σε διάστημα ενός μήνα.
Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στη χρυσή λίρα Αγγλίας, όπου οι τιμές ενισχύθηκαν αισθητά σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.
Η τιμή αγοράς για λίρες παλαιάς κοπής ανήλθε στα 994,46 ευρώ από 939,24 ευρώ, ενώ η τιμή πώλησης διαμορφώθηκε στα 1.165,00 ευρώ από 1.100,34 ευρώ έναν μήνα νωρίτερα.
Παρόμοια αύξηση καταγράφεται και στις λίρες νεότερης κοπής, καθώς και στις ελαφρώς φθαρμένες ή ελλιποβαρείς εκδόσεις.
Ανοδική είναι η τάση και στα υπόλοιπα χρυσά νομίσματα, με τις τιμές ανά γραμμάριο να κινούνται υψηλότερα σε όλες τις κατηγορίες τίτλου.
Ενδεικτικά, τα νομίσματα τίτλου 0,900 αυξήθηκαν στα 119,38 ευρώ από 112,73 ευρώ στην τιμή αγοράς, ενώ αντίστοιχη άνοδος σημειώνεται και στις λοιπές κατηγορίες.























































