ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και την αισιοδοξία ότι η κυβέρνηση θα «κερδίσει και αυτή τη μάχη, όπως έχει και στο παρελθόν» εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που χθες επανεξελέγη, Παναγιώτης Ρήγας.
«To τοπίο στην οικονομία έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, η ανεργία έχει παρουσιάσει μικρή μείωση και το φορολογικό είναι σταθεροποιήμενο, δίνοντας σήμα σταθερότητας για τους επενδυτές» δήλωσε, τονίζοντας ότι «και στο μεσοπρόθεσμο θα υπάρχει ρύθμιση για το χρέος». Απαντώντας σε ερώτηση εάν η κυβέρνηση θα υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με το ΔΝΤ είπε ότι τα όργανα θα αποφασίσουν συλλογικά.
Ο κ. Ρήγας ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δε θα δεχθεί επιπλέον απορρύθμιση στις εργασιακές σχέσεις και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υιοθετεί πλήρως τις θέσεις του ΔΝΤ για περικοπές.
Για το ενδεχόμενο ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση προσώπων που προέρχονται από άλλους χώρους ανέφερε ότι το ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός πολιτικού και κοινωνικού μετώπου απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, στο οποίο μπορεί να συμμετέχουν πρόσωπα από την ευρεία δεξιά έως την ευρεία αριστερά.
























































