ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Εκκλησία της Ελλάδος, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Φίλης, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θέση με χαμηλούς τόνους στα όσα καταλόγισε ο απελθών υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης κατά τη διάρκεια παράδοσης του χαρτοφυλακίου του στον Κώστα Γαβρόγλου πήρε το Μέγαρο Μαξίμου.
Ερωτηθείς πολλάκις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για την αλλαγή στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και την απομάκρυνση του Νίκου Φίλη, υπογράμμισε εμφατικά πως ο ανασχηματισμός δεν έχει μεταβάλει την κυβερνητική πολιτική.
«Ο πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να αποφασίσει τα καταλληλότερα πρόσωπα για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζοντας πως το πότε και ποιος και με ποια στρατηγική θα ανοίξει μέτωπα και ρήξεις είναι προϊόν συλλογικής απόφασης.
Στις απανωτές ερωτήσεις εάν ο κ.Τσίπρας δέχθηκε πίεση από τον Ιερώνυμο για να απομακρύνει τον κ.Φίλη και εάν αντιστοίχως ο Πάνος Σκουρλέτης μετακινήθηκε από το περιβάλλοντος και ενέργειας, λόγω των αντιδράσεων του για τη ΔΕΗ, ο κ.Τζανακόπουλος σχολίασε:
“Ο πρωθυπουργός δεν είναι δάσκαλος, ούτε ο υπουργός μαθητής”, επαναλαμβάνοντας ότι ο πρωθυπουργός αποφασίζει με κριτήριο την αποτελεσματικότητα της κυβένησης και την υλοποιηση αποφάσεων που είναι συλλογικές και άρα η ευθύνη του υπουργικού συμβουλίου είναι κοινή. Τόνισε επίσης ότι στις αποφάσεις του πρωθυπουργού δε βαραίνουν πιέσεις από θεσμικούς ή εξωθεσμικούς παράγοντες, αλλά μονο η αποτελεσματικότερη λειτουργία της κυβέρνησης.
























































