ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ,

Βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο πρόεδρος του, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ιταλική έκδοση της διαδικτυακής πύλης της “Huffington Post”.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Οι ευρωεκλογές θα μας αναδείξουν πρώτο κόμμα. Θα επιβεβαιώσουν, δηλαδή, τη δυσαρμονία ανάμεσα στη θέληση του λαού και τις επιλογές της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι η συνέχιση της λιτότητας, με οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα, θα περιφρονεί τη θέληση του λαού. Θα παραβιάζει ευθέως την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας για τις προτεραιότητες του αν εκλεγεί πρωθυπουγός της Ελλάδας, είπε ότι η πρώτη πράξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η ακύρωση του μνημονίου και όλων των μνημονιακών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Τόνισε δε, ότι από τη μέρα που θα ορκιστεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα όσα έχουν σχέση με τη λιτότητα και περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο 2015-2018.

«Δεν ισχύουν οι νέες περικοπές στις συντάξεις -κύριες και επικουρικές- οι νέες περικοπές στους μισθούς, η μονιμοποίηση των χαρατσιών, οι απολύσεις 11.000 δημόσιων υπαλλήλων μέχρι το Φεβρουάριο του 2015, η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και η επαναφορά του εργοδοτικού λοκ-άουτ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στη «λάσπη»: Καλά ξεμπερδέματα κύριε Μητσοτάκη στη δεξιά πολυκατοικία

Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη με μισθούς πείνας στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές σε κατάθλιψη

Στρατηγική καθυστέρησης από τη Χαμάς στις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα – Βλέπει πολιτικό αδιέξοδο του Νετανιάχου λόγω εκλογών

Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού – Κέρδισε τον Ρομπέρτο ​​Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...