ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως μία ύστατη προσπάθεια του Μπαράκ Ομπάμα να καθησυχαστούν οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι των ΗΠΑ, χαρακτηρίζει το ταξίδι του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου σε Ελλάδα και ακολούθως σε Γερμανία το CNBC σε πρωτοσέλιδο άρθρο του.
Σύμφωνα, πάντα, με το CNBC ο κ. Ομπάμα επιθυμούσε διακαώς να μιλήσει στην Πνύκα, κάτι το οποίο τελικώς δεν κατέστη δυνατό για λόγους ασφαλείας και τελικώς θα εκφωνήσει την ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Μάλιστα το αμερικανικό δίκτυο υποστηρίζει ότι «στελέχη του Λευκού Οίκου αποκαλύπτουν ότι ο Μπάρακ Ομπάμα έχει στόχο να εκφωνήσει μία «ομιλία-παρακαταθήκη» ανάλογης «αξίας» με την αντίστοιχη του Τζον Φ. Κένεντι στο Βερολίνο στις 26 Ιουνίου 1963».
Η ομιλία του κ. Ομπάμα θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: από την προσφυγική κρίση και το Κυπριακό έως την ανάγκη να υπάρξει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και στήριξη των δομικών μεταρρυθμίσεων.
























































