ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Μνημόνιο, Σταύρος Κοντονής, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολοκληρώθηκαν σε καλό κλίμα οι συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών Ε. Τσακαλώτου, Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου, Ενέργειας Γ. Σταθάκη και Δικαιοσύνης Σ. Κοντονή με τους επικεφαλής των θεσμών, για τα χρηματοπιστωτικά και τη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με ανώτατες πηγές από το υπουργείο Οικονομικών, σημειώθηκε ουσιαστική σύγκλιση σε όλα τα θέματα των συναντήσεων.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στις επόμενες μέρες αναμένεται να αποσαφηνιστούν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες.
Υπενθυμίζεται ότι στην ατζέντα των αλλεπάλληλων συναντήσεων που έχουν σήμερα τα στελέχη της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, βρίσκονται μεταξύ άλλων ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, η αγορά ενέργειας, το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και η φορολογική διοίκηση.
























































