Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή γραμμή Τζανακόπουλου: Συμφωνία χωρίς νέα μέτρα και χωρίς υποχωρήσεις στα εργασιακά

Σκληρή γραμμή Τζανακόπουλου: Συμφωνία χωρίς νέα μέτρα και χωρίς υποχωρήσεις στα εργασιακά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η βούληση της ελληνικής πλευράς για να υπάρξει συμφωνία δεν συνεπάγεται και την λήψη νέων μέτρων λιτότητας, ούτε υποχωρήσεις αρχών όπως στο ζήτημα των εργασιακών», τόνισε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Χίλτον και θα συνεχιστούν έως ότου επιτευχθεί πολιτική συμφωνία στα ζητήματα που υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες ή μικρότερες αποστάσεις όπως τα εργασιακά, τα ενεργιακά και στο σκέλος των δημοσίων δαπανών», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και προσέθεσε:

«Υπάρχουν δυνατότητες να υπάρξει συμφωνία στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει, έως το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου. Είναι όμως σαφές ότι αυτό απαιτεί ισχυρή πολιτική βούληση από όλες τις πλευρές. Η βούληση της ελληνικής πλευράς για να υπάρξει συμφωνία δεν συνεπάγεται και την λήψη νέων μέτρων λιτότητας, ούτε υποχωρήσεις αρχών όπως στο ζήτημα των εργασιακών», σημείωσε.

Για το Κυπριακό

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Κυπριακό, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις τροπή που πήραν οι χθεσινές συνομιλίες στη Γενεύη. «Δηλώνουμε τη σταθερή προσήλωση μας στις συνομιλίες, δίκαιη και βιώσιμη λύση βάσει των διεθνών συνθηκών και της ιδιότητας της Κύπρου ως κράτους μέλους της ΕΕ», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Αλέξης Τσίπρας: Αποτρέψαμε την είσοδο του Barbaros στην ελληνική ΑΟΖ – Ο Μητσοτάκης το άφησε να αλωνίζει μέχρι το Καστελλόριζο και την Κρήτη

Αλέξης Τσίπρας: «Ελλάδα ισχυρή, είναι μια Ελλάδα που οικοδομεί συμμαχίες – Όχι μια Ελλάδα που αναζητά προστάτες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...