ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Reuters, Βρυξέλλες, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελάφρυνση Χρέους,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης του Eurogroup, τα διεθνή ΜΜΕ δεν αναμένουν κάποια σημαντική απόφαση. Μιλώντας στο Reuters Ευρωπαίος αξιωματούχος εξέφρασε την άποψη ότι δεν αποκλείεται οι υπουργοί της Ευρωζώνης να συνεδριάσουν εκ νέου πριν τα Χριστούγεννα. Ακόμη ο ίδιος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι μπορεί οι περαιτέρω συζητήσεις να αναβληθούν για τον Ιανουάριο.
Οι συζητήσεις για τα μέτρα σχετικά με το χρέος μπορεί να ξεκινούν την Δευτέρα, αλλά ένας συμβιβασμός θεωρείται απίθανος, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο, υπενθυμίζοντας ότι και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε σε δηλώσεις του, ότι δεν περιμένει μία συμφωνία για μεγάλη ελάφρυνση χρέους σήμερα.
Την ίδια ώρα, το ΔΝΤ έχει συνδέσει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα με μία συμφωνία για σημαντική μείωση του χρέους και έχει ορίσει προθεσμία ως το τέλος του χρόνου για να αποφασίσει. Η Γερμανία θέλει το Ταμείο στο πρόγραμμα, για να μειώσει τη δική της έκθεση στην Ελλάδα, αλλά και προκειμένου να ενισχύσει την πίεση προς την Αθήνα για να κάνει μεταρρυθμίσεις, προσθέτει ακόμη το Reuters.
























































