ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα επιστρέφουν οι επικεφαλής των θεσμών, προκειμένου να επαναρχίσουν από την Τρίτη οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με όσα δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ανίκα Μπράιντχαρτ, εκπρόσωπος του Πιέρ Μοσκοβισί.
“Αύριο θα ξεκινήσει η δουλειά προς την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο ( staff level agreement), ως μέρος της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος», ανέφερε η Μπράιντχαρτ.
Όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα, η εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομικών της ΕΕ σημείωσε ότι ανάλογα με την πρόοδο που θα σημειωθεί και ειδικότερα όσον αφορά τη συμφωνία για τον προϋπολογισμό του 2017, η Επιτροπή είναι βέβαιη ότι όλοι οι εταίροι θα δεσμευθούν εποικοδομητικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά το συντομότερο δυνατό.
Ερωτηθείσα, τέλος, αν δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις η ανακοίνωση του Έλληνα πρωθυπουργού για τη 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους, η Ανίκα Μπράιντχαρτ επανέλαβε ότι η Επιτροπή θα εξετάσει διεξοδικά τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων και θα συζητήσει με τους υπόλοιπους θεσμούς πώς θα προχωρήσουν από δω και πέρα.
























































