ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο - Πού θα βρέξει (βίντεο)
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Η Καρυστιανού πέταξε το γάντι στον Αυγερινό: «Ο κύριος Αυγερινός ήρθε σε εμάς, δεν τον αναζητήσαμε εμείς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με το Κατάρ ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο εμιράτο.
Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής επίσκεψης, η οποία ανανεώνει το κλίμα θετικής προσέγγισης των δύο χωρών, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εσωτερικών του Κατάρ Σεϊχη Αμπντάλα μπιν Νασέρ αλ Χαλίφα Αλ Θανί και τον υπουργό ‘Αμυνας Χαμίντ μπιν Άλι αλ Ατίγια.
Συζήτησαν θέματα στρατιωτικής συνεργασίας και ενδυνάμωσης της συνεργασίας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας. Επίσης, αντάλλαξαν απόψεις για αμοιβαία επωφελείς δράσεις στον τομέα της εκπαίδευσης, της ιατρικής αλλά και της νοσηλευτικής.
























































