Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Καμμένος: Να ανακηρυχθεί τώρα η ΑΟΖ!

Πάνος Καμμένος: Να ανακηρυχθεί τώρα η ΑΟΖ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με λόγο πατριωτικό και δυναμικό μίλησε ο Πάνος Καμμένος στην Καβάλα, σε δηλώσεις του συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Τέρενς Κουίκ.

«Η Καβάλα είναι το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας και είναι η απόδειξη ότι οι Έλληνες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ενέργεια και τον ορυκτό πλούτο μόνοι μας», επεσήμανε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνοντας:

«Το παράδειγμα της Kavala Oil και των εργαζομένων, που κρατάνε ανοιχτή την εταιρεία και συνεχίζουν να βγάζουν πετρέλαιο, από τότε που ανακαλύφθηκε το κοίτασμα του Πρίνου, αποδεικνύει ότι δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, ούτε την πατρωνία της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ΑΟΖ είναι ελληνική και αυτό που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2012, πρέπει να το κάνει πράξη. Πρέπει να ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ, αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον. Να «κοπούν» τα οικόπεδα και να ξεκινήσει η αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου. Ωστόσο, θα είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε επένδυση, όπως αυτή που πάει να γίνει στην Καβάλα με το LNG, που μπορεί να αποτελέσει «βόμβα» οικολογική για την περιοχή».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι το μεγάλο βάρος που έδωσε το κόμμα των ΑΝΕΛ στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με την υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ κι αν αυτό θα αποτυπωθεί στα εκλογικά αποτελέσματα, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «η υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ και των υπόλοιπων υποψηφίων στην Περιφέρεια ΑΜΘ δεν είναι ένας απλός συνδυασμός που τον στηρίζουμε. Είναι ένας εθνικός συνδυασμός. Δε θέλουμε να βάλουμε το βράδυ της Κυριακής ότι κέρδισαν οι ΑΝΕΛ, αλλά ότι κέρδισε η Ελλάδα. Θέλουμε να σταματήσουμε αυτό που κάνουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον βωμό να κερδίσουν μερικούς ψήφους και να εντάσσουν υποψηφίους που πηγαίνουν αντίθετα με τις διεθνείς συμβάσεις, τα εθνικά συμφέροντα, έχοντας μπει στη λογική της διαπραγμάτευσης με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Η υποψηφιότητα Κουίκ είναι εθνική υποψηφιότητα», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Δένδιας: «Είμαι πολύ περήφανος – Για πρώτη φορά μετά το 1947 η Ελλάδα μεγάλωσε»

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Η Τουρκία απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα ότι θα αρπάξει τα νησιά του Αιγαίου παρά τον «έρωτα» Μητσοτάκη-Ερντογάν

Ο πρώην υπαρχηγός του αλβανικού ΠΝ ρωτάει πώς θα ορίσουν Αλβανία και Ελλάδα ΑΟΖ όταν δεν έχουν καθορισμένα χερσαία σύνορα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...