ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα που είχε πει τον Γιώργο Παπανδρέου Πινοσέτ και χαρακτηρίζει την στάση του “απύθμενο πολιτικό θράσος”
Αφορμή προφανώς είναι η δημοσιοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ των δηλώσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου, που δύο ημέρες πριν τις Κάννες υπερθερμάτιζε για το δημοσψήφισμα.
Αναλυτικά η δήλωση του ΠΑΣΟΚ:
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε «Πινοσέτ» τον Γ. Παπανδρέου στη Βουλή στις 10 Ιουνίου 2011.
Ο κ. Τσίπρας οργάνωσε στις 28 Οκτωβρίου 2011 τα επεισόδια σε βάρος των εκπροσώπων της Κυβέρνησης σε όλη την Ελλάδα και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το δεύτερο πρόγραμμα στήριξης και το κούρεμα του χρέους.
Ο κ. Τσίπρας απέρριψε ως φτηνό αντιδημοκρατικό τέχνασμα το δημοψήφισμα που εξήγγειλε στις 31 Οκτωβρίου 2011 ο κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Τσίπρας «επιβράβευσε» και στέγασε στο ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν την κυβέρνηση Παπανδρέου ή κρίσιμα νομοσχέδια της με στόχο να χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία .
Ο κ. Τσίπρας τάσσεται τώρα αναδρομικά υπέρ της τότε νόμιμης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που έδωσε τη θέση της το Νοέμβριο του 2011 στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λ. Παπαδήμο με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Παπανδρέου, μια πρωτοβουλία συνεργασίας που ξεκίνησε από τον Ιούνιο του 2011.
Αν η στάση του κ. Τσίπρα δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός παραλογισμός, είναι το απύθμενο πολιτικό θράσος.
Πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι οι Eλληνες πολίτες δεν έχουν πάθει αμνησία και δεν τρώνε κουτόχορτο.
Γνωρίζουν και θυμούνται τις συνεχείς, μικροπολιτικές μεταμορφώσεις του, που αποτελούν συνώνυμο της πολιτικής απάτης.
























































