ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βίντεο, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να κάνουμε το τελευταίο βήμα μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στην κρίσιμη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
«Η θέση του Ταμείου δεν έχει αλλάξει» τόνισε παράλληλα, και επανέλαβε πως «θέλει να συμμετάσχει, έχοντας ως προϋπόθεση ένα σοβαρό πρόγραμμα, με βαθιές μεταρρυθμίσεις και βιωσιμότητα χρέους».
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «τα θέματα ρευστότητας δεν είναι τόσο σημαντικά, καθώς δεν υπάρχουν έντονες ανάγκες».
Στη συνέχεια, προσέδωσε ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση της οικονομικής σταθερότητας και υπογράμμισε την «ανάγκη ανάκαμψης της εμπιστοσύνης».
Γι’ αυτό, τόνισε, πρέπει να τελειώσει γρήγορα η αξιολόγηση.
Ερωτηθείς για τις εντατικές διαβουλεύσεις που προηγήθηκαν του Eurogroup, διευκρίνισε ότι «είχαμε συζητήσεις για να ξεκαθαρίσουμε τον δρόμο επιστροφής των κλιμακίων στην Αθήνα».
«Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις και στη συνεδρίαση. Έχουμε καλύψει αρκετό δρόμο, και ελπίζω να συνεχίσουμε να τον καλύπτουμε» κατέληξε.























































