ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ίδρυση του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα από τους ανεξάρτητους βουλευτές Βύρωνα Πολύδωρα και Χρήστο Ζώη.
Επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα θα είναι ο κ. Πολύδωρας, ο οποίος δήλωσε ότι «το κόμμα είναι ευρωπαϊκό μεν, αντιμνημονιακό δε».
Όπως χαρακτηριστικά είπε, η Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό έχει «ενισταμένους και όχι διαμαρτυρομένους μηδενιστικά υπέρ της απομόνωσης». «Κατερχόμαστε σε αυτό το νέο σχήμα για μία βαριά, ουσιώδη ένσταση».
Τέλος, ο κ. Πολύδωρας τόνισε ότι το νέο κόμμα παρακάμπτει τα διλήμματα που «καταστρέφουν τη σκέψη», όπως το δίλημμα μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ.























































