ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Ισραήλ ο Τέρενς Κουίκ για τη συνεργασία σε θέματα διασποράς

Στο Ισραήλ ο Τέρενς Κουίκ για τη συνεργασία σε θέματα διασποράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Ισραήλ βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ σε θέματα Διασποράς που είχε συμφωνηθεί κατά την πρόσφατη Τριμερή Συνάντηση Κορυφής μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Πρωθυπουργού του Ισραήλ κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο ΥΦΥΠΕΞ θα έχει τριμερείς συναντήσεις με τον Επίτροπο Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων Φώτη Φωτίου και την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Χοτοβέλι καθώς και με τον επικεφαλής της Jewish Agency for Israel Νάταν Σαράνσκι.

Επίσης ο Τ. Κουίκ θα απευθύνει χαιρετισμό στο διεθνές σεμινάριο με θέμα «Οι σχέσεις Διασποράς με το Μητροπολιτικό Κέντρο» που διοργανώνεται από την Κνεσέτ, το ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών και την «Εβραϊκή Οργάνωση για το Ισραήλ» (“Jewish Agency for Israel”).

Τέλος θα συμμετάσχει ως ομιλητής στη θεματική ενότητα του σεμιναρίου «Διατήρηση της γλώσσας και της πολιτιστικής ταυτότητας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηγέτης Δρούζων Συρία: «Μη αναστρέψιμη η απόφαση για αυτονομία»

Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Μητσοτάκη: Η Τουρκία μάς οδηγεί σε εθνική κρίση! Ο κατευνασμός την αποθρασύνει – Θέλουν να αρπάξουν τις θάλασσές μας

ΗΠΑ και Ισραήλ ήθελαν για Πρόεδρο του Ιράν τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ

Ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Τραμπ παριστάνοντας το «περιστέρι» της ειρήνης

«Οι εχθροί μας επιδιώκουν να εισβάλουν»: Ο Νετανιάχου ενημερώθηκε για τις προσπάθειες ενίσχυσης της άμυνας στα σύνορα με την Ιορδανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...