ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «άθλιο πυροτέχνημα, που εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες», μιλά ο Γιάννος Παπαντωνίου, σχολιάζοντας την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για δικογραφίες που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα.
«Επί 14 χρόνια όλες οι συμβάσεις του Υπουργείου Αμυνας έχουν υποστεί εξονυχιστικό έλεγχο από διοικητικές και δικαστικές αρχές, χωρίς να έχει βρεθεί καμία απολύτως ένδειξη – ή υποψία ένδειξης – παράνομων ή παράτυπων ενεργειών ή παραλείψεών μου. Εξάλλου, όλες οι συμβάσεις υλοποιήθηκαν, χωρίς τροποποίηση, από τις επόμενες κυβερνήσεις», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Παπαντωνίου, και απαριθμεί τρεις «μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
«Πρώτον, την επικοινωνιακή κάλυψη του αδιέξοδου της πολιτικής της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από την εξέλιξη της οικονομίας και τη συσσώρευση προβλημάτων με αιχμή την τρέχουσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Δεύτερον, τη στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης και
Τρίτον, τη δική μου στοχοποίηση, καθώς και όλων όσοι υπηρετήσαμε τη χώρα προωθώντας αποτελεσματικά το εθνικό συμφέρον από θέσεις ευθύνης».
«Κάποιοι θέλουν να ξεχαστούν οι δικές τους αποτυχίες. Την αλήθεια φοβούνται όσοι τη διαστρεβλώνουν και όχι όσοι εκτελούν το καθήκον τους», καταλήγει ο πρώην υπουργός Αμυνας.
























































