ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γαλλία, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Μισέλ Σαπέν, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Ο Κατζ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ερντογάν και δεσμεύτηκε για την εξόντωση του Αλ-Χάγια της Χαμάς
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έναντι μερικής ανακωχής
Associated Press: Ο Τραμπ και ο Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για
Ισραήλ και Αλβανία υπογράφουν σημαντική διακυβερνητική συμφωνία στρατηγικής σημασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tην απόλυτη ανάγκη να μπει μία ξεκάθαρη κατεύθυνση στο ελληνικό ζήτημα τόνισε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, προσερχόμενος στο Eurogroup των Βρυξελλών.
«Πιστεύω για την Ελλάδα και για την Ευρώπη είναι ανάγκη να δώσουμε μία κατεύθυνση, μία σαφή πορεία ότι υπάρχει, προφανώς, λύση, τόσο για το καλό της Ελλάδας, όσο και για τη συνοχή της Ευρώπης», ανέφερε ο Σαπέν, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στο αποψινό Eurogroup.
Εξάλλου, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του καλοκαιριού του 2015.
«Το δράμα είναι πίσω μας. Μπροστά μας έχουμε λύσεις», σημείωσε και πρόσθεσε ότι το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει για την Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα και να επιστρέψουν οι επενδύσεις.
























































