ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Όλα δείχνουν ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα

Τσίπρας: Όλα δείχνουν ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευρωεκλογές 2014, Ιταλία,

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε από την Ιταλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για το αποτέλεσμα στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

«Όλες οι ενδείξεις μας λένε ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να κάνουμε ευρείες συμμαχίες με αριστερές και κοινωνικές δυνάμεις της Ευρώπης, συμμαχίες κατά της βαρβαρότητας» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε προεκλογική του ομιλία στο Μιλάνο, έξω από την κεντρική είσοδο του πανεπιστημίου Στατάλε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι τόσο το ιταλικό ψηφοδέλτιο «Η Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» της ριζοσπαστικής Αριστεράς, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, βασίζονται σε έναν λόγο που απευθύνεται στη νέα γενιά, προσθέτοντας ότι «τα προβλήματα, οι αιτίες τους, οι αντίπαλοι, σε Ελλάδα και Ιταλία, είναι κοινά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο βολικός «μπαμπούλας»

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης – Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και ορθό λόγο

Διεθνής στρατιωτική δύναμη στο νότιο Λίβανο για να επαληθεύσει τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...