ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα κάνουν λόγο τα τοπικά ενημερωτικά σάιτ και δεν έχουμε λόγο για να τα αμφισβητήσουμε.

Σύμφωνα με το καλά ενημερωμένο patrastimes.gr, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκληρώθηκε στην καρδιά της Αχαϊκής πρωτεύουσας η ομιλία του Αλ. Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες τις τέσσερις ημέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη να βγουν στους δρόμους να μιλήσουν με τους ψηφοφόρους με το λαό . «Δεν μας χωρίζει τίποτα με κανέναν. Κλείστε τις τηλεοράσεις και στείλτε το μήνυμα της νίκης

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα σε όλη τη χώρα για ανατροπή – όπως ο ίδιος είπε – τονίζοντας πως στην κάλπη για την ευρωβουλή η κυβέρνηση και οι συνεργάτες της θα πάρουν ηχηρή απάντηση.

Την απάντηση της ανατροπής, προκειμένου στις 25 να ψηφίσουμε στις 26 να φύγουν, προσθέτοντας πως η ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα απελευθέρωσης του λαού και απαλλαγής από τα μνημόνια της καταστροφής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά τον αριστερό υποψήφιο που πέρασε στο δεύτερο γύρο για τον Δήμο της Πάτρας, τον Κώστα Πελετίδη τονίζοντας πως τώρα δεν είναι η ώρα της διάσπασης και της διαμάχης αλλά η ώρα της ενότητας και της καταγραφής.

patra-tsipras patra-tsipras2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» – Επί Τσίπρα (2018) ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος, η συμμαχία «3+1» Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ+ΗΠΑ, ο νόμος EastMed Act που «τέλειωσε» τα τουρκικά F-35 κι έδωσε αμερικανικά όπλα στην Κύπρο

Όλα έργα Αλ. Τσίπρα: Ο Κάθετος Διάδρομος, η Αλεξανδρούπολη (FSRU), ο αγωγός IGB

Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο – Ο Ρούμπιο ΔΕΝ είπε κουβέντα!

Αλ. Τσίπρας: «Για τον Ρούμπιο, περίμενα περισσότερα στο ότι έχει να κάνει με τη στήριξη της χώρας στα δίκαια της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...