ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με συμφωνία στο πακέτο των μέτρων – αντίμετρων σε όλα τα θέματα, εκτός μόνο από το πακέτο των συντάξεων, το οποίο σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα δεν είναι τεχνικό αλλά έχει και πολιτικές πτυχές, ολοκληρώθηκε η συνάντηση των υπουργών με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. Αντίθετα, υπήρξε συμφωνία στο φορολογικό πακέτο με τη μείωση του αφορολόγητου.
Ο ίδιος κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε ότι πολιτικό ζήτημα υπάρχει και στο θέμα των «κόκκινων» δανείων, χωρίς όμως να το προσδιορίσει.
Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα δεν έγινε τελικά συζήτηση για τα εργασιακά, καθώς και για το ποιο μερίδιο του πρωτογενούς πλεονάσματος 4,2% του ΑΕΠ είναι μόνιμου και ποιο προσωρινού χαρακτήρα. Συζήτηση, πάντως, που θα πραγματοποιηθεί σε επόμενες συναντήσεις με τους επικεφαλής των κλιμακίων.
Ο κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε επίσης ότι έχει υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς για τα θέματα της ενέργειας, της παιδείας και της υγείας.
























































