ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Εφημερίδα RealNews, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης,


















































Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
Αερομεταφορές: «Φτερά» κάνουν εκατομμύρια θέσεις λόγω ενεργειακής ασφυξίας
BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αληθινό θεματοφύλακα της ενότητας της ΝΔ» χαρακτηρίζει τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, στέλνοντας μήνυμα στην σημερινή ηγεσία του κόμματος.
Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News, προχωράει ένα βήμα παρακάτω και αναφερόμενος στην εξεταστική για την Υγεία τονίζει ότι, εάν κληθεί να παραστεί, θα είναι «σημαντική ευκαιρία» να παρουσιάσει το έργο του όταν ήταν υπουργός της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
Εξάλλου, ο κ. Κακλαμάνης σχολιάζει πως το βασικό πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι η διεύρυνση προς το Κέντρο, αλλά ότι θα πρέπει να τεθεί ως στρατηγικός στόχος η επιστροφή του 1 εκατ. των ψηφοφόρων που από το 2009 έως το 2015 «είτε πήγαν στις παρυφές της Δεξιάς, είτε δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές».
Ο κ. Κακλαμάνης,πάντως, χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «πολιτικό Φάουστ που αφού “πούλησε” την ψυχή του στους δανειστές και “μπήκε στην ποδιά” της κυρίας Μέρκελ, στο όνομα μιας “υπερήφανης διαπραγμάτευσης, κατόρθωσε να πετύχει (;) το κλείσιμο της αξιολόγησης με καθυστέρηση μηνών, με έναν λογαριασμό δυσβάσταχτο για τη φτωχοποιημένη ελληνική κοινωνία».
«Το αίτημα για εκλογές παραμένει επίκαιρο», δηλώνει τέλος ο Νικήτας Κακλαμάνης . Όπως εκτιμά, «αργά ή γρήγορα εκεί θα οδηγηθούμε. Βεβαίως, πριν από το κλείσιμο της τετραετίας».
























































