Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Καμμένος: Ανατρέψτε Σαμαρά και Βενιζέλο!

Πάνος Καμμένος: Ανατρέψτε Σαμαρά και Βενιζέλο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα για το μνημόνιο και επανέλαβε την προτροπή του προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «να ανατρέψουν τις ηγεσίες των κομμάτων τους» και «να προκύψουν με νέες εθνικές εκλογές τέτοιες ισορροπίες, που να μπορούν να κάνουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι στις ευρωεκλογές θα εξαρτηθεί «το κατά πόσο θέλουμε, είτε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που βιώνουμε, η εξαθλίωση των Ελλήνων, είτε να αλλάξουμε σελίδα, να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, να πάρουμε πίσω την εθνική κυριαρχία της χώρας και την αξιοπρέπειά μας. Αυτά διακυβεύονται. Οι εκλογές της Κυριακής είναι δημοψήφισμα, δεν είναι απλές ευρωεκλογές».

Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι υπόσχεται «σε έναν λαό με 3.100.000 ανέργους, 200.000 θέσεις εργασίας, 500.000, 700.000, 800.000 θέσεις εργασίας» και υποστήριξε ότι η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ η ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι, εάν ψηφιστούν την Κυριακή από τους ψηφοφόρους, θα υπάρξει «ουσιαστικά μια Ευρώπη που δεν θα έχει κυρίαρχα κράτη και θα καταργηθούν τα θρησκευτικά σύμβολα. Μία Ευρώπη, όπου οι αξίες θα διαμορφώνονται από τη Γερμανία και από τους τραπεζίτες».

Ο Πάνος Καμμένος τάχθηκε υπέρ της Ευρώπης των εθνών – κρατών, «στην οποία ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» και υποστήριξε:

«Αυτή την Ευρώπη επιχειρούν να ανατρέψουν σήμερα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, οι οποίοι σήμερα χρησιμοποιούν τις ταμπέλες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Οι μέχρι σήμερα ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να καταλάβουν ότι πρέπει να τους ανατρέψουν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο Ασημακοπούλου εγείρει ζήτημα διαβλητότητας των εκλογών

Ιερώνυμος: Για τον γάμο ομόφυλων «θα μπορούσε να γίνει και ένα δημοψήφισμα

Μητσοτάκης: Θα αποπληρώσουμε πρόωρα τα δάνεια διάσωσης του πρώτου μνημονίου

Ελβετία: Ψήφισαν για υψηλότερους φόρους στις επιχειρήσεις και κλίμα

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη για την κινδυνολογία περί κλεισίματος τραπεζών και νέων μνημονίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...