ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, κατά την άφιξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στον χώρο όπου γίνεται κομματική εκδήλωση, οπαδός του ΠΑΟΚ που βρισκόταν ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, φώναξε προς τον κ. Μητσοτάκη: “Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος από τον Σαββίδη;”.
Ο οπαδός του Δικεφάλου, ένας συνταξιούχος 62 ετών, απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο από αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρούσες.
Νωρίτερα, οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποίησαν πορεία από το εμπορικό κέντρο One Salonica, προς τον χώρο του ξενοδοχείου, ωστόσο, η αστυνομία δεν επέτρεψε σε όλους να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο.
Αντιπροσωπεία περίπου δέκα ατόμων μπήκε στο ξενοδοχεία και είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους για την επίθεση του προέδρου του κόμματος ενάντια στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ από την πλευρά τους, οι τρεις άντρες τόνισαν προς τους οπαδούς ότι η Νέα Δημοκρατία και η ηγεσία της δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε με την ομάδα, ούτε με τον λαό του ΠΑΟΚ.
























































