Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στη ΝΔ – Τι πρέπει να φοβάται ο Μητσοτάκης

Ο Δένδιας άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στη ΝΔ – Τι πρέπει να φοβάται ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα νέο μεγάλο πρόβλημα έχει πλέον να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και την χθεσινή αρχηγική εμφάνιση του βουλευτή του Νίκου Δένδια σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Όπως ήδη έγραψε από χθες το tribune, ο κ. Δένδιας με την εμφάνιση του αυτή έστειλε σαφές μήνυμα στον πρόεδρο του κόμματος ότι η ΝΔ δεν είναι τσιφλίκι του και ότι πρέπει να αλλάξει τακτική, γι αυτό άλλωστε και το σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «δυνατά από την αρχή».

Οι πληροφορίες του tribune πάντως αναφέρουν ότι η επίδειξη αν όχι δύναμης τουλάχιστον αντίστασης από τον κ. Δένδια για τα παρατράγουδα που υπάρχουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εξ αιτίας της τακτικής που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κλειστή ομάδα πέριξ του, ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για να κινητοποιήσουν νέες κινήσεις στο μέλλον από επίδοξους δελφίνους για την αρχηγία του κόμματος.

Και αυτό δεν είναι περίεργο παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται λιγότερο από δυο χρόνια στην ηγεσία του κόμματος. Εδώ και καιρό υπάρχουν έντονες γκρίνιες για την τακτική που ακολουθεί ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ είναι γνωστό ότι μέσα στο κόμμα υπάρχουν αρκετές “παρατάξεις”, όπως οι Καραμανλικοί, οι Σαμαρικοί, οι Μητσοτακικοί και κάποιοι που πηγαίνουν με τον εκάστοτε αρχηγό όσο αυτός φαίνεται ισχυρός και βέβαια αυτοί που θεωρούν ότι θα έπρεπε να είναι αρχηγοί στην θέση του αρχηγού.

Πληροφορίες του tribune λοιπόν αναφέρουν ότι η κίνηση Δένδια κινητοποίησε αυτές τις αλληλοσυγκρουόμενες δυνάμεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με κάποιος βουλευτές και κυρίως αυτούς που βλέπουν τον εαυτό τους κάποια στιγμή να μπορεί να διεκδικήσει υψηλότατα αξιώματα στο κόμμα να τους δημιουργεί σκέψεις που ήδη εξέφρασαν στο αν θα πρέπει και αυτοί με την σειρά τους να κάνουν παρόμοιες εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως αυτή του Νίκου Δένδια για να δηλώσουν δυναμικά το παρών στις όποιες εξελίξεις ακολουθήσουν.

Άλλωστε ήδη το αφήγημα του Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές έχει σχεδόν καταρρεύσει και αν τελικώς όπως φαίνεται – έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ζημίες για την οικονομία – η κυβέρνηση κλείσει την αξιολόγηση, τότε οι γκρίνιες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πληθύνουν και μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις οι οποίες δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τον σημερινό πρόεδρο του κόμματος, δικαιώνοντας κάποιους που ισχυρίζονται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να μην φτάσει στις επόμενες εκλογές ως αρχηγός της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βελόπουλος: Να ακυρώσει άμεσα τη συνάντηση με Ερντογάν στην Τουρκία ο Μητσοτάκης

Εμπαιγμός από Ερντογάν ενόψει συνάντησης με Μητσοτάκη: Με λίγη … θυσία θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη!»

Ο Νίκος Δένδιας στο Καστελλόριζο: «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας»

Ο Νίκος Δένδιας στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...