ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Βρυξέλλες, Ελληνικό Χρέος, Εμανουέλ Μακρόν,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από τις Βρυξέλλες και από τις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, σχετικά με το οριστικό κλείσιμο της αξιολόγησης και την απόφαση για ρύθμιση του ελληνικού χρέους.
Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο κατ ιδίαν σε πολύ καλό κλίμα με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και με τον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, όσο και με τους δυο από κοινού για το κρίσιμο θέμα της απομείωσης του ελληνικού χρέους και της συνολικής λύσης που αναμένεται να επιτευχθεί στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Τσίπρας, Μέρκελ και Μακρόν δεσμεύτηκαν να βρίσκονται τις επόμενες ημέρες σε επικοινωνία προκειμένου να εργαστούν για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για το ελληνικό ζήτημα.
























































