ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Πάνος Σκουρλέτης, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Ελλάδα «άλωσε» το Βελιγράδι στο 90'+5', 2-1 τη Σερβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επιθυμία της να μην κηδευθεί δημοσία δαπάνη ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γνωστοποίησε με επιστολή της, στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, η οικογένεια του εκλιπόντος.
Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην εφαρμοσθεί η διάταξη για κηδεία δημοσία δαπάνη που «δύναται να προβλεφθεί με την Κοινή Υπουργική Απόφαση δυνάμει του Ν.409/1976».
Υπενθυμίζεται ότι με χθεσινή απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού, ενώ κηρύχθηκε και τετραρήμερο πένθος.
Η εξοδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριοΤετάρτη στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.
























































