ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγλία, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμιστές, Λονδίνο, Τζιχαντιστές, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Λονδίνο. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον βρετανικό λαό και την Κυβέρνησή του και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει:«Το Λονδίνο μας δέχθηκε πάλι επίθεση αλλά δεν θα τρομοκρατηθεί ποτέ. Θρηνούμε τα θύματα. Η #LondonBridge μάς ενώνει όλους εναντίον της τρομοκρατίας»
Η ανάρτηση έχει γίνει στα αγγλικά: “Our #London has been attacked again but will never be intimidated. We mourn the victims. #LondonBridge unites us all against terror”.
























































