ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Οικολόγοι Πράσινοι,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Περισσότερο από αναγκαία είναι η αλλαγή πλεύσης στο θέμα των ελαφρύνσεων του ελληνικού χρέους» είπε o Aντον Χοφράιτερ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Πρασίνων (Die Gruenen) στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).
Η καθυστέρηση των ελαφρύνσεων τις οποίες ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δημιουργεί «μια ρωγμή κατά μήκος της ενωμένης Ευρώπης, την ενότητα της οποίας χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε».
Ο Σόιμπλε θα συμπεριφερθεί «σχιζοφρενικά», εάν θέλει να παραμείνει το ΔΝΤ, αλλά απορρίπτει τη μείωση του βάρους του ελληνικού χρέους, πρόσθεσε ο Πράσινος πολιτικός ενόψει τους σημερινού Eurogroup.
























































