Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης παίρνει “γραμμή” από Σαμαρά ενόψει Τσίπρα

Ο Μητσοτάκης παίρνει “γραμμή” από Σαμαρά ενόψει Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τον Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΝΔ και στην ατζέντα θα βρεθούν όλες οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στα γραφεία της ΝΔ για να συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη, αν και οι δύο άντρες βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την ίδια ώρα πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως ο αρχηγός της ΝΔ σκοπεύει να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό, για να πάρει “γραμμή” από τον κ. Σαμαρά, μία ημέρα πριν επισκεφθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα τον ενημερώσει για το περιεχόμενο της συμφωνίας και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Οι δύο γαλάζιοι άνδρες τον τελευταίο καιρό διατηρούν καλές σχέσεις, δεδομένου ότι το καράβι της ΝΔ έχει μπει ξεκάθαρα στην τροχιά της “σκληρής γραμμής” του Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που ικανοποιεί την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού που ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πρόσφατο παρελθόν έχει δηλώσει ξεκάθαρα “παρών”, με αποδέκτες τόσο εκτός όσο και εντός του κόμματος.

Εξάλλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της στήλης Dark Side, της εφημερίδας Νέα Σελίδα, στην καλύτερη στιγμή τους από ποτέ, βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του πρών προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τον νυν πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και αιτία προφανώς δεν είναι άλλη από το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και καιρό έχει αφήσει πλέον στα χέρια του πρώην προέδρου της ΝΔ, όλη την χάραξη της “αντιπολιτευτικής γραμμής” της ΝΔ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη Dark Side, “o Μεσσήνιος πολιτικός δεν κρύβει την ικανοποίησή του σε συνομιλήτές του, για τη γραμμή της ΝΔ , αφου επικαλέιται διαρκώς τα … “επιτεύγματα” της κυβέρνησης Σαμαρα-Βενιζέλου, αλλά και τις δεσμεύσεις που ειχε πάρει η κυβερνησή του το 2012…”!

Κατά το ιδιο ρεπορτάζ οι δύο άνδρες έχουν πλέον καθημερινη πρωινή επικοινωνία επάνω στις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, με τον Αντ. Σαμαρά να μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πολλές “ζεστές” πληροφορίες από ο εξωτερικό και κυρίως από το ΕΛΚ, το γερμανικό ΥπΟικ αλλά και από τη … Μαδρίτη, για το κλίμα που διαμορφώνεται στο εσωτερικό της ΕΕ, απέναντι στην ελληνικη κυβερνηση και τα ελληνικά αιτήματα…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...