Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θυμήθηκαν το «Noor 1» όχι για την ηρωίνη, αλλά για το τηλεφώνημα!

Θυμήθηκαν το «Noor 1» όχι για την ηρωίνη, αλλά για το τηλεφώνημα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ένα εκτενές ρεπορτάζ η Εφημερίδα των Συντακτών, δίνει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης του Noor1, η οποία έχει επανέλθει στο προσκήνιο μετά τις καταγγελίες Γιανουσάκη και τη σπουδή των κομμάτων της αντιπολίτευσης να “σηκώσουν” πολιτικά το θέμα, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης.

Η τακτική αυτή που ακολουθούν εξώφθαλμα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, τρία χρόνια μετά την αποκάλυψη του ναρκοπλοίου, έρχεται την ώρα που πραγματοποιούνται τεκτονικές αλλαγές στο χώρο των μίντια. Μονάχα ως εύστοχος μπορεί να χαρακτηριστεί ο τίτλος “η διαπλοκή τσαλαβουτά στα απόνερα του Noor1″…

Από την κυβέρνηση παραπέμπουν στα όσα δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής χθες στη Βουλή, όπου τόνισε πως δεν πρέπει να περάσει ο αποπροσανατολισμός που επιχειρείται αναφορικά με την υπόθεση, καθώς επί της ουσίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα όλοι ασχολούνται με τα σενάρια για ένα τηλεφώνημα και κανείς με την υπόθεση της μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης που κατασχέθηκε ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος και τη διαλεύκανσή της…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κληθείς να σχολιάσει χθες βράδυ τη στάση της ΝΔ αρκέστηκε να πει ότι “είναι θλιβερό η ΝΔ να ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα”.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών

Επρεπε να κατασχεθεί το «Noor 1» με τους 2 τόνους ηρωίνης, να ακολουθήσει ένας καταιγισμός καταθέσεων και συλλήψεων, να ξεκινήσει με «παράξενα» περιστατικά η δίκη, να ολοκληρωθεί με ολική ανατροπή του βουλεύματος, να καταδικαστούν όσοι λίγοι καταδικάστηκαν, να κάνει έφεση κατά της απόφασης η εισαγγελέας, για να φτάσει σήμερα το θέμα να γίνει πρωτοσέλιδο!

Να γίνει πρωτοσέλιδο, επειδή ο βασικός καταδικασθείς ισχυρίστηκε στη «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ότι του ζητήθηκε από υπουργό να καταθέσει στοιχεία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (!) και όχι λόγω των πολλών και δικαιολογημένων αποριών που δημιουργήθηκαν σε όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση εμπορίας θανάτου και οι οποίες δεν έχουν απαντηθεί μέχρι και σήμερα που τα ΜΜΕ ανακάλυψαν ξαφνικά την υπόθεση του πλοίου με την ηρωίνη.

Ενδεικτικά:

Τελικά, η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών αντιμετωπίστηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιείκεια, την ίδια ώρα που σε χιλιάδες νέους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές βαριά εξαρτημένους χρήστες, επιβάλλονται ποινές δεκάδων ετών χωρίς αναστολή για μικροποσότητες, όχι για τόνους. Είναι αυτοί που δεν έχουν ακριβούς δικηγόρους ούτε δραστηριοποιούνται σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις, αλλά για χρόνια σαπίζουν στις φυλακές επειδή προσπαθούν να εξασφαλίζουν τη δόση τους.

Η μεγαλύτερη επιτυχία των αρχών του Λιμενικού τις τελευταίες δεκαετίες δεν βρήκε την αρμόζουσα υποστήριξη. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα παραλίγο να πάρουν και… δυσμενή μετάθεση λίγο πριν από τη δίκη, ενώ δέχτηκαν πλήθος απειλών για τη ζωή τους ενώ υπήρξαν ψευδείς κατηγορίες σε βάρος τους από άγνωστες πηγές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...