ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαγκάρντ: Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πάντα σοβαρός και δεν έπαιζε …παιχνίδια

Λαγκάρντ: Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πάντα σοβαρός και δεν έπαιζε …παιχνίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν πάντα σοβαρός, απείχε από πολιτικά παιχνίδια και έδειχνε σεβασμό για την θέση στην οποία βρισκόταν, είπε σε συνέντευξή της η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

«Στις επαφές που είχα με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν πάντα σοβαρός. Ήταν πάντα εντός των δικών του ιδεολογικών γραμμών, είχε τις δικές του προτεραιότητες, το δικό του σύνθετο πολιτικό πρόγραμμα και μια εξίσωση να λύσει» ανέφερε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, σε συνέντευξή της στη γαλλική τηλεόραση.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ο Αλέξης Τσίπρας «υπήρξε πάντοτε σοβαρός χωρίς να ασχολείται με παιχνίδια στρατηγικής και τακτικής». Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε συναίσθηση της θέσης στην οποία βρισκόταν η Ελλάδα και αν ανταποκρίθηκε στον σκοπό για τον οποίο εξελέγη, απάντησε ρητά και κατηγορηματικά «Ναι, απολύτως».

Όπως συμπλήρωσε η ίδια «αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα ότι ήταν σε ένα συλλογικό παιχνίδι με μια Ευρωζώνη που είχε ήδη προδιαγεγραμμένους κανόνες». «Είχε την φιλοδοξία να αλλάξει από την πρώτη μέρα αυτούς τους κανόνες. Όμως γρήγορα κατάλαβε ότι μια τέτοια κατάσταση, δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα και από μόνη της παρά μόνο μετά το μνημόνιο το 2018-2019, με τη δυνατότητα αναπροσαρμογής».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο

Θεώνη Κουφονικολάκου: Απόλυτη προτεραιότητα της ΕΛΑΣ η μείωση της φορολογίας των μισθωτών

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ

Αλέξης Τσίπρας: «Να βάλουμε το Εμείς πάνω από το Εγώ – Οι Τράπεζες δεν θα ζουν εις υγείαν των κορόιδων»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...