ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Koντονής: Η Ν.Δ. περίμενε να επαναληφθούν τα επεισόδια του 2008 – Θα έτριβε τα χέρια της

Koντονής: Η Ν.Δ. περίμενε να επαναληφθούν τα επεισόδια του 2008 – Θα έτριβε τα χέρια της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την εκτίμηση ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή από την πρώην πρόεδρου του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου για την ενίσχυση του νομικού γραφείου της γ.γ. Πρωθυπουργού, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, κάνοντας λόγο για «υποκρισία» από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κοντονής επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στους δικαστές, ενώ σημείωσε ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων γίνονται σεβαστές.

Μιλώντας στην ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης, είπε επίσης πως οποιοδήποτε πολίτης της χώρας μπορεί να εκφράσει γνώμη επί αποφάσεων της Δικαιοσύνης.

Απαντώντας στις κατηγορίες της ΝΔ ότι είναι ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων που ξέσπασαν στην Αθήνα – μετά την απόφαση του Πενταμελούς εφετείου που απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας – είπε ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής σημείωσε πως η κυβέρνηση καταδικάζει τις λεκτικές επιθέσεις σε βάρος των δικαστών και τα μεμονωμένα επεισόδια έξω από το Εφετείο.

«Η ΝΔ περίμενε να συμβεί ότι έγινε και το 2008 στην Αθήνα. Θα έτριβαν τα χέρια τους αλλά δεν τους βγήκε αυτή η ιστορία και τώρα προβαίνουν σε ανοίκειες επιθέσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός δικαιοσύνης.

Παράλληλα, κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι «έχει μεγιστοποιήσει την προτροπή του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε ισοβίτη να μην φοβάται αν πράξει τα νόμιμα», καταλογίζοντας επιπλέον στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «βρίσκεται μπροστά στην ολοκληρωτική αποτυχία του αφηγήματός της και πρέπει κάτι να πει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αποδομεί τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για επίδομα 150 ευρώ και ντίζελ

Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών

Δημοσκόπηση ALCO: Η ΝΔ 23,5% – Δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού «μονομαχούν» για την τρίτη θέση

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα ξεπληρώσουν ποτέ τα δάνειά τους – Ο λαός θα πληρώσει το 1 δισ. που χρωστάνε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Κώστας Καραμανλής: Νέες αιχμές κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές, κράτος δικαίου και εξωτερική πολιτική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...