Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάμελλος για Μπακογιάννη: Δεν έπιασε το εμπάργκο Μητσοτάκη

Φάμελλος για Μπακογιάννη: Δεν έπιασε το εμπάργκο Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η ΝΔ προσβάλλει και υποτιμά τη Στερεά Ελλάδα, συνεπής με αυτό που είναι: πολιτική για τους λίγους, οικογενειοκρατία, αθηνοκεντρικό κράτος και υποτίμηση για την κοινωνία και την περιφέρεια», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, αναφορικά με το δεύτερο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στην Λαμία, που ολοκληρώνεται σήμερα με την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ο ίδιος, μιλώντας Στο Κόκκινο, πρόσθεσε ότι «χτες στη Λαμία ξεκίνησε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, συζήτηση στο κομμάτι της ενέργειας και του περιβάλλοντος είχαμε πάνω από 20 τοποθετήσεις από δημάρχους, παραγωγικούς φορείς, εκπροσώπους βιομηχανιών, κοινωνικές επιχειρήσεις, πολιτικές κινήσεις, κοινωνικές ομάδες… δεν έπιασε το εμπάργκο που προσπάθησε να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, η Αυτοδιοίκηση ενδιαφέρεται για ανάπτυξη στην περιφέρεια».

«Μέχρι τώρα οι δήμαρχοι συνωστίζονταν στα γραφεία των υπουργών παρακαλώντας για μία επιχορήγηση … χτες κάποιος είπε «για πρώτη φορά βλέπω την κυβέρνηση να έρχεται εδώ για να μιλήσει μαζί μας αντί να προσπαθούμε εμείς να κλείσουμε ραντεβού στα υπουργεία» … Δεν πήγαμε πρώτη φορά στη Λαμία, προηγήθηκε ο κ. Σταθάκης ήταν στη ΛΑΡΚΟ, εγώ στην Άμφισσα, τη Θήβα, τη Λειβαδιά, τη Χαλκίδα (όπου εγκαινιάσαμε νέα κύτταρα ΧΥΤΑ και κλείσαμε χωματερές, δεν παρουσιάσαμε μακέτες)», συνέχισε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος.

«Εμείς δίνουμε πρώτο ρόλο στην αυτοδιοίκηση και τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τους πόρους της, δεν αποφασίζουμε εμείς για τα έργα της αυτοδιοίκησης. Θέλουμε να υπάρχουν ζωντανές φωνές στην κοινωνία», όπως υπογράμμισε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...