ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Γεωργίου, Γιώργος Παπανδρέου, ΕΛΣΤΑΤ, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Κώστας Καραμανλής,


















































Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Σέρβερ στον Ουρανό: Το Μυστικό Σύστημα AI που κατευθύνει τον πόλεμο των drones του Ισραήλ σε Γάζα και Λίβανο
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Αυστραλή τζιχαντίστρια κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σκλάβας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Καμία απόφαση δικαστηρίου δεν μπορεί να ανατρέψει στατιστικά στοιχεία τα οποία έχει ψηφίσει στη Βουλή – ψηφίζοντας τους προϋπολογισμούς του 2013 και του 2014, ο ίδιος ο υπεύθυνος της καταστροφής, ο κ. Καραμανλής.
Στοιχεία που έχουν ψηφίσει και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου μετά την καταδίκη του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για παράβαση καθήκοντος.
«Η Δικαιοσύνη οφείλει να πράξει το χρέος της. Αλλά η αλήθεια έχει ήδη καταγραφεί και η ιστορία δεν μπορεί να ξαναγραφεί. Ο κ. Καραμανλής και οι κυβερνήσεις του ευθύνονται για ένα εθνικό έγκλημα» προσθέτει η ανακοίνωση.
























































